Дженифър Лопес разкри, че никога не е планирала да се върне

...
Дженифър Лопес разкри, че никога не е планирала да се върне
Коментари Харесай

Дженифър Лопес: Не планирах да се връщам при него

Дженифър Лопес разкри, че в никакъв случай не е възнамерявала да се върне с Бен Афлек след проваления им годеж през 2004 година По време на присъединяване в радиошоуто на Кайл и Джаки, 54-годишната певица сподели, че би трябвало да разбере себе си, откакто двойката звезди се разделиха при започване на века. 

" Влюбих се в любовта на живота си по-рано в живота си, само че по някаква причина почувствахме потребност да се разделим “, обяснява Дженифър Лопес.

" Ние се разделихме, родихме деца с други хора и имахме дългогодишни връзки. " Не планирах да се връщам при него “, добавя Джей Ло.

Припомняме, че Лопес и Афлек започнаха да се срещат през 2002 година и се сгодиха по-късно същата година. Двойката обаче се раздели през 2004 година, откакто анулира сватбата си година по-рано.

Джей Ло се омъжи за първи път за Марк Антъни през 2004 година, като дружно с него има близнаци Макс и Ема, само че се разведоха през 2014 година.

Афлек беше женен за Дженифър Гарнър от 2008 до 2018 година и двамата имат две дъщери - Вайълет и Серафина. След години разграничени, Лопес и Афлек най-сетне се събраха още веднъж през 2021 година и се ожениха през 2022 година

 

" Мислех, че съм добре и че обичам живота си, само че мисля, че тогава вселената в действителност се отвори за мен и потвърдих, че се приготвям за това, което в действителност желая “, изяснява певицата.

" Не можех да допускам и не мисля, че и той можеше (да повярва) “, сподели тя, обяснявайки, че " това не е нещо, което са възнамерявали “.

" Ние в действителност продължихме с живота си, само че когато се свързахме още веднъж - знаехме, че това е всичко “, добавя тя.

Лопес също приказва намерено, че майчинството я е направило по-добър човек, написа още БГНЕС.

" Откакто се родиха децата, съм на прав път “, сподели певицата и добави, че се пробва да бъде по-добра версия на себе си и да бъде най-хубавият човек - " прелестна майка и прелестен образец за нейните деца ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР